Chalk Paint ™ decoratieve verf van Annie Sloan verward men vaak met krijtverf, maar Annie Sloan is de uitvinder van Chalk Paint, een verf die in Engeland geproduceerd wordt. Dit is de ideale verf, met een uitstraling van krijtverf, om bijzonder prijsgunstig en gemakkelijk uw meubels, trappen, vloeren, kasten, stoelen, keuken, kamers, muren, lampen, stoffen stoelen, tegels, lampenkappen, glas en nog veel meer op te knappen.

Zonder schuren en gronden, dus zonder voorbewerking ( behalve even afnemen) kunt u met 1 liter Chalk Paint ™ van Annie Sloan ongeveer 12 vierkante meter verven.

Annie Sloan krijtverf kent drie unieke kenmerken :

1) U kunt het aanbrengen op eigenlijk alle ondergronden zonder schuren

2) U kunt alle kleuren onderling mengen

3) Na het aanbrengen van Soft Wax is de verf keihard, waterafstotend en vetvrij.

Dat maakt Chalk Paint ™ van Annie Sloan tot een uniek en geweldig product. Annie Sloan verf is hierdoor de ideale verf om uw meubels en interieur mee op te knappen. Er is geen krijtverf of kalkverf op de markt waarmee u dezelfde resultaten kunt bereiken als met Chalk Paint ™ van Annie Sloan

Annie Sloan heeft ruim 40* kleuren in de collectie, van licht en zacht tot helder en sterk. De collectie is niet heel groot maar hierbij geven we de informatie om deze collectie uit te breiden en om de verf zodanig te mengen dat je precies de tint krijgt die je nodig hebt.
Als je een kleur lichter wilt maken, dan kan dit door het toevoegen van Old White of Pure White (Old White maakt de kleur meer vintage en Pure White maakt de kleur meer modern).
Probeer eerst een klein beetje uit. B.v. Twee delen Old White en een deel Provence maak een prachtige zachte vergrijsde turquoise zoals op oude franse luiken. Als je hiervoor Pure White gebruikt wordt het effect wat frisser, meer vintage 50er jaren!

Met een handgeverfde kleurenkaart wordt mengen en beslissen welke kleur het moet worden eenvoudiger. Deze is te bestellen of op te halen in onze showroom in Vaassen.