BASEBETON

Met als basismateriaal de Beton Ciré Originale en daarbij de jarenlange ervaring is de nieuwe Basebeton ontwikkeld.

IJzersterk, waterdicht, hygiënisch én onderhoudsvriendelijk: niet voor niets is betonstuc een zeer geliefd alternatief voor tegelwerk in keukens, badkamers en toiletruimtes. De betonstuc van BaseBeton wordt bovendien naadloos aangebracht, wat slijtage voorkomt.

Hiermee onderscheidt BaseBeton zich van alle andere producten op de markt waarmee u een stoere en industriële betonlook kunt creëren. Een tweede unieke eigenschap van onze betonstuc is dat het op alle ondergronden te gebruiken is. Zelfs bestaand tegelwerk is een prima basis voor de betonstuc van BaseBeton.

Uw voordeel? U wordt niet opgezadeld met moeilijk en tijdrovend sloop- en breekwerk. U vlakt het tegelwerk simpelweg uit, waarna de betonstuc meteen kan worden aangebracht. Op deze manier realiseert u al binnen twee dagen een strakke betonlook muur of vloer.

Na een WORKSHOP bij KEYLBETONSTYLE is dit ook zeker heel goed zelf te doen.

Wilt u exact weten hoe snel U uw keuken, badkamer of toilet een nieuwe uitstraling kunnen geven? U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen in onze showroom aan de kANAALDIJK 87 in WAPENVELD.