CEMCOLORI


Cemcolori introduceert een nieuwe revolutionaire betonstuc welke al vanaf 1 mm laagdikte waterdicht is. Naadloze, waterdichte en onderhoudsvriendelijke vloer- en wandafwerkingen.  De cemcolori producten hebben een 100% natuurlijke en robuuste uitstraling.

Natuurlijk zijn er meerdere producten op de markt waarbij een fraaie betonlook uitstraling verkregen wordt in de badkamer, keuken, woonkamer, winkel en kantoor. Echter moeten deze producten waterdicht gemaakt worden door middel van aflakken, waxen of impregneren. U begrijpt dat dit op de langere termijn problemen kan opleveren wanneer de lak- of waxlaag slijtage gaat vertonen. Bij Cemcolori is dit niet het geval. De wand en/of vloer wordt met een laklaag enkel beschermt tegen vuilaanslag. De Cemcolori wand en/of vloerafwerking is dan ook zeer goed reinigbaar daar deze met een speciaal ontwikkelde hardtop laklaag afgewerkt wordt. Kortom een revolutionair waterdicht en onderhoudsvriendelijk systeem met een luxe design uitstraling!

Door deze eigenschappen zijn de Cemcolori producten zeer geschikt voor het bekleden van wanden, meubels, aanrechtbladen en trappen. De Cemcolori kan op nagenoeg elke stabiele ondergrond aangebracht worden en is ook uitermate geschikt voor vloeren.

Cemcolori Wall is een zeer hoogwaardig en waterdicht product op basis van cement en een hars. In tegenstelling tot traditioneel stucwerk op basis van kalk of gips, wordt de Cemcolori niet gemengd met water, maar met een speciale hars waardoor het product sterk, flexibel, waterdicht en uitstekend te reinigen wordt.
Door deze unieke samenstelling en mogelijkheden is Cemcolori een ideaal product voor elke ruimte in uw huis! De Cemcolori kan op nagenoeg elke stabiele ondergrond aangebracht worden. Hierdoor zijn de Cemcolori producten niet enkel geschikt voor wanden maar ook voor meubels, aanrechtbladen en trappen.

Cemcolori Floor is het nieuwste type product in de Cemcolori productlijn. Dit product is speciaal ontwikkeld voor op de vloer. Door de unieke samenstelling is het slijtvast, onderhoudsvriendelijk en heeft het de robuuste uitstraling van beton. In tegenstelling tot andere op cement- en beton gebaseerde systemen heeft de Cemcolori geen last van lange droogtijden en krimpscheuren. Ook is het systeem slechts 3 mm dik waardoor het over elke vlakke en vormvaste ondervloer een robuuste betonuitstraling geeft.

Door deze unieke samenstelling en mogelijkheden is de Cemcolori Floor een ideaal product voor in winkels, kantoren en woningen waar men een robuuste en industriële uitstraling wenst maar zonder de nadelen van gestort beton!

Voor de kleuren kijk op de kleurenkaart!