Over ons


Het begin....

Als Keyl Stukadoors BV hebben we de afgelopen 70 jaar al veel bedrijven en particulieren mogen verblijden met vakmanschap, kwaliteit en service.

We zijn altijd al gespecialiseerd geweest in alle moderne vormen van stukwerk, renovatie en restauratiewerkzaamheden, alsook de oude traditionele stukwerkzaamheden als veegstuk, blauw pleisterwerk, het trekken van gipslijsten, herstel van oude ornamenten etc.. Bovendien maakten we gevelisolatie en gevelafwerking en konden wij uw huis de allure van een 17e eeuws grachtenpand geven door het aanbrengen van  sierlijsten, ornamenten, schouwen en togen met de uitstraling van toen.

 

Daarna...

We zijn een innovatief bedrijf dat graag op de hoogte blijft van nieuwe ontwikkelingen! Daarom werken we al sinds 2004 met allerlei soorten decoratieve afwerking. De Beton Ciré is hierbij voor ons naar voren gekomen als een mooi en breed inzetbaar produkt waar we enorm mooie dingen mee kunnen maken. Inmiddels mogen wij ons na alle ervaring specialist in dit segment noemen.

 

Nu....

We zijn onlangs gestart met de verkoop van dit materiaal en de werkzaamheden voeren we uit in KEYL BETON STYLE !

Als Keyl Beton Style denken we niet alleen aan het stukwerk, maar kunnen we u ook adviseren in uw inrichting en het gebruik van kleuren.

We hebben goede contacten met mensen die het voor u kunnen maken en we leveren de produkten.

Beton Ciré, Basebeton, Sichtbeton, Oxidestuc, en Stuccopuro van Stoneage

Krijtverf, ouderwetse kalkverf en betonlookverf van LÁuthentique

en een prachtig, elegant en stoer, nieuw produkt............... metaalstuc van Verometal

U kunt graag vrijblijvend contact met ons opnemen .

 

We horen graag van u!